Skyforum

Café Nytt från styrelsen

Posted by Samuel Strand Sat, February 03, 2018 09:00:23

Hej Vännner
Caféträff 4/2 2018 Kl 17 i Veddige FH
Är det någon eller några som har något till cafét på söndag hör gärna av er eller om ni vill ta fikat.
/ Samuel mob 0707808202

MC-mässanUtfärder

Posted by Sören Andersson Fri, January 26, 2018 01:01:42

Meddelande från mejlen:

Hej alla klubbar. Som ni säkert redan har koll på så är årets mc-mässa i antågande. 25-28/1 i Göteborg.

Som vanligt håller Messengers i lördagens traditionella restaurangbesök efter mässans stängning.Det blir troligen Mandarin, en Kinarestaurang i närheten av mässan.

Anmälan om deltagande till mig på mail,
ingvar(at)messenger.se

Med önskan om en välsignad vecka:

Ingvar Magnusson: Messengers McC/ Church on Wheels (Styrelseledamot i ChoW)Funderingar inför den nya säsongen...Övrigt av klubbintresse...

Posted by Leif Laudinger Tue, January 02, 2018 07:31:38

Blog image


Hallå, vänner!

Tänka sig att vi står inför ännu en säsong med härlig hojåkning! Ett nytt år med allt vad det innebär av upplevelser och händelser. Efter en längre tids inaktivitet från min sida känner jag mig redo att ta aktiv del i vår klubbs förehavanden.

Jag ser verkligen fram emot 2018. Kan ni fatta att vi faktiskt fyller 11 år som klubb i år! Det känns ibland som igår när vi sågs vid Södra Fästningshörnan i Varberg för vår första tur och våra funderingar om att bilda Skyriders. Mycket har hänt sedan dess och många möten har skett under våra turer runt om i Mellan- och Sydsverige. Många har även bikerbiblarna blivit som satts i händerna på nyfikna sökare efter vägarna.

Nu står vi inför ett nytt år – en ny säsong. Vad månde det bliva av denna? Idéerna genom åren har varit många och rört sig i fältet mellan att bara träffas och åka till mer aktivt engagemang genom evangelisering, sångkör, vittnesbörd och mycket mer. Ja… Man kan sannerligen tala om varierande synsätt på vad vi ska använda vår klubb till. Klart är dock att vi faktiskt lyckats överleva över tioårsgränsen och verkar ha många härliga år framför oss. Det känns verkligen spännande att ta aktiv del igen!

Klart är också att vi vill sprida Guds Ord på våra turer runt vårt vackra land. Ska vi välja ett individualiserat sätt eller ett mer homogent? Var lägger vi ribban för vårt engagemang såväl i klubben som externt? Kanske vi ska göra som en del andra grupper och tydliggöra våra målsättningar? Högaktiv grupp – medelaktiv grupp – passiv grupp – supportergrupp? Finns det över huvud taget några inom Skyriders som känner att de vill bidra med ett större engagemang? Nu talar jag absolut inte om att högre nivå på egenengagemang på något sätt skulle vara förmer än de som inte vill, kan eller hinner engagera sig mer, utan om att ge dem möjligheten som känner för det.

Hur som haver… Att vila en stund från klubben har fött många tankar kring den. Varför jag lägger in ett ord på vägen är för att jag vill att ni ska veta att jag inte på något sätt stängt av tankarna på att ta aktiv del igen. Det är snarare så att denna vilopaus gett mig ny kraft att på nytt verkligen engagera mig! Ni har ständigt passerat genom mina tankar under denna tid. Men jag har haft möjlighet att utveckla såväl mig själv som mina tankar, idéer och möjligheter. Det har i sin tur lett till att jag på nytt kan och orkar lägga kraft på Skyriders igen.

Så, mina vänner! Monica och jag kommer att hålla i vårt första Skyride Café 2018. Då kommer vi att få möjlighet att sondera terrängen för vår kommande säsong. Ta med er ert bästa humör och era bästa idéer och dyk upp! Vi båda ser så fram emot att få träffa er alla igen. Tiden går så fort och man vet aldrig hur länge man är kapabel att framföra järnhästen… Därför känns det angeläget att göra det bästa möjliga av de säsonger man förhoppningsvis ännu har framför sig. Så med bikerbiblar i sadelväskan, glatt humör och Jesus som färdkamrat är Monica och jag redo att ge oss ut och lägga mil till mil på våra fantastiska vägar och njuta av upplevelserna och av omgivningarna vi passerar och besöker. Med öppna hjärtan och med Guds Förtröstan möter vi ännu ett Skyriderår.

Gud Välsigne Er

Monica & LeffeNu drar vi igång 2018!Skyrider Café

Posted by Leif Laudinger Fri, December 29, 2017 07:12:01

Blog image
Monica & Leffe

Joachims begravningNytt från styrelsen

Posted by Alf Claesson Sun, December 03, 2017 21:53:56

Hej
Nästa lördag begravs vår broder och vän Joachim. Ni som önskar deltaga bör anmäla er bums.
Skyriders kommer köpa en krans och vi rekommenderar medlemmar att ge till EFS.
/Alf Claesson
Blog imageÅrets första caféNytt från styrelsen

Posted by Alf Claesson Sun, December 03, 2017 18:30:55

Hej

Vi träffas den 14/1 klockan 17.00 i Veddige församlingshem.

Välkomna

Caféträff söndag 3/12Övrigt av klubbintresse...

Posted by Mats Nilsson Fri, December 01, 2017 06:59:22

Hej!

Jag har tyvärr inte möjlighet att komma på caféträffen nu på söndag den 3/12, då jag är tvungen att jobba kvällspass.
Men, jag hoppas ni får en riktigt trevlig och "hjulig" kväll !! smiley
Mats